Scoala soferi auto moto in conducerea autovehiculelor categoriilor AM, A1, A2, A, B si Statia ITP Auto Moto este amplasata in zona de nord a Capitalei, recunoscuta prin pitorescul si istoricul palat Brancovenesc vis a vi de intrarea din Parcului Mogosoaia. Cladirea in care se afla Scoala de Soferi Auto Moto si Statia ITP Auto Moto este situata pe Drumul National 1A, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 56, judetul Ilfov.

In aceasta cladire puteti afla informatii despre serviciile pe care le oferim, tarife scoala auto moto si tarife ITP, conditii de efectuare a orelor teoretice si practice auto moto, se fac inscrierile la Scoala, se efectueaza orele teoretice ale cursului de legislatie rutiera si, in final, se sustine in sali special amenajate, examenul teoretic pentru absolvirea cursului de legislatie, mecanica si prim ajutor.

Totodata, in cadrul societatii noastre efectuam Inspectii Tehnice Periodice, ITP auto si ITP moto prin Statia ITP-B105 autorizata de Registru Auto Roman pentru ITP mopede, ITP motociclete ( ITP MOTO ), ITP autoturisme ( ITP AUTO ), ITP 4×4 si ITP autoutilitare cu masa maxima autorizata de pana la 3500 kg, cu profesionalism, seriozitate, rapiditate, cat si efectuarea de Asigurari RCA la societatile de asigurari care practica cele mai mici tarife de pe piata.

Nu in ultimul rand, va punem la dispozitie servicii in domeniul psihologiei pentru urmatoarele : aviz psihologic munca, aviz psihologic examen auto si aviz psihologic aviz port arma, cat si efectuarea expertizelor tehnice auto-moto judiciare si extrajudiciare de catre personal autorizat de Ministerul Justitiei.